Over

Administratiekantoor Tillema is een kleinschalig kantoor gevestigd in Zwolle.

Na meer dan 30 jaar als boekhouder, administrateur en uiteindelijk controller te hebben gewerkt bij grote en kleine bedrijven, heb ik besloten om per 1 mei 2017 een eigen administratiekantoor op te zetten.

Mijn start kwam niet helemaal uit het niets; al jaren verwerkte ik voor ZZP’ers en particulieren in de avonduren al hun administraties en belastingaangiftes (zowel omzetbelasting als inkomstenbelasting). En dat ga ik nu verder uitbouwen.

Ik richt me op het voeren van administraties voor met name ZZP’ers en kleine bedrijven. Daarnaast begeleid ik startende ondernemingen. Ook verzorg ik het doorrekenen van business-cases of opstellen van begrotingen. En voor particulieren stel ik hun jaarlijkse belastingaangifte op. Voor uitgebreid fiscaal advies of de salarisadministratie huur ik derden in.

Mijn vakopleiding is PD, MBA & SPD. En als klap op de vuurpijl volgde ik nog Hofam. Het actuele vaknieuws houd ik bij middels het blad ‘Controllersmagazine’ en diverse e-zine’s. Daarnaast volg ik nauwlettend de actuele ontwikkelingen op het gebied van de belastingwetgeving.

Mijn doelstelling is om ondernemers te ontzorgen. Een tevreden klant is voor mij belangrijker dan een hoge declaratie. Want wij zijn er op deze wereld om elkaar te helpen. Daarom mogen mijn tarieven geen belemmering vormen.

Koos Tillema, eigenaar

 

NB: in de avonduren ben ik ook actief als musicus.
Klik hier voor meer info.